​Lyzet v/Dortea Solfred

​Videbækvej 9

​7400 Herning

​Tlf.: 28 94 35 05

​E-mail: dortea-solfred@hotmail.com

Malerier nær Herning - Se  Solfreds kunst i galleriet

Mine malerier er abstrakte, oftest maler jeg med oliefarver, men jeg bruger også ind imellem akrylmaling til mine værker. Billederne er meget farvestrålende, og jeg bruger i høj grad de klare farver, da det er farver, som spreder glæde. Som for eksempel orange, gul og grøn. Jeg er inspireret af hverdagen. Af alt det, der sker omkring mig. Jeg kan tænke over et motiv i lang tid, før det får lov at udfolde sig på lærredet. Jeg tænker oftest i billeder, og det er det, der kommer til udtryk i mine malerier.

Abstrakt kunst og malerier med farver

Jeg er glad for at bruge masser af farver i min kunst. Jeg bliver glad af farver, og den glæde vil jeg gerne dele ud af. Kom forbi galleriet og se mit udvalg af kunst, Jeg har alle størrelser af malerier, men jeg har en forkærlighed for de store lærreder, hvor man rigtigt kan udtrykke sig. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i mit kreative rum.

Kontakt mig

Du kan også bestille et af mine malerier ved at skrive til mig på dortea-solfred@hotmail.com eller udfylde nedenstående kontaktformular, hvis du ser et billede her på hjemmesiden, som du falder for.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

5/5 Stjerner basere på mere end 14 anmeldelser på Facebook​

​HVEM ER VI?

​Lyzet

CVR: 33902875

FIND VEJ

Videbækvej 9

7400 Herning

FACEBOOK

​Se min side

Klik her >>